Links: Frédéric De Gucht, rechts: Karel met Jean-Jacques De Gucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Frédéric De Gucht, rechts: Karel met Jean-Jacques De Gucht. © Facebook / Joost De Bock

De andere zoon van Karel: wie is Frédéric De Gucht, de ondernemer die het opneemt voor Jean-Jacques?

PolitiekOp de recente partijraad van Open Vld nam Frédéric De Gucht het bijzonder fel op voor zijn jongere broer Jean-Jacques. “Een liberaal kopstuk — nota bene, ex-partijvoorzitter — die een overstap overweegt naar Lijst Dedecker, moet nu toch niet beloond worden met een tweede plek op de Vlaamse lijst?”, zei hij over Egbert Lachaert. Wie is de bijzonder succesvolle ‘andere zoon’ van Karel en Mireille? En wat zijn z’n (politieke) ambities?

19 reacties

  • José Lippens

    5 maanden geleden
    Een ondernemer kan best hoge functies in de politiek gebruiken, vrienden of familie is er goed voor. Dat helpt hun bedrijf vooruit, lange arm he.
  • jan boden

    5 maanden geleden
    De kiezer wordt vriendelijk doch met aandrang gevraagd om alle politieke families in ere te houden. Na de verkiezingen horen we van deze mensen 5 jaar niks meer en maar goed ook.
  • HUS JOZEF

    5 maanden geleden
    Denk dat er bij de VLD iets aan de hand is .
  • Nicko Lauwers

    5 maanden geleden
    Kort uitgelegd: in de politiek raak je niet aan de top als je eerlijk bent!
  • Rik Meeuwissen

    5 maanden geleden
    Ze komen tegenwoordig zoveel in het nieuws die blauwen, opmerkelijk enkel met eigenbelang of partijbelang. Lang geleden nog eens iets vernomen van de blauwen dat ten goede komt voor het volk. Onbetaalbare voorstellen doen ze wel en hebben ze altijd gedaan maar nooit iets ten gronde gerealiseerd hebben ze ook altijd gedaan.