Bart Verhaeghe.© BELGA

“De strategische leiding van Club Brugge blijft bij mij de komende jaren”: voorzitter Bart Verhaeghe komt terug op ‘potentiële overname’

In de marge van het vertrek van Vincent Mannaert (49) als CEO bij Club Brugge werden er op het persmoment ook vragen gesteld over een eventuele overname van blauw-zwart. “De pers heeft ervan gemaakt dat wij Club wilden verkopen”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe (58).

Junior Verbeke Gil Martens

LEES OOK. Vincent Mannaert ontkent dat slechte verstandhouding met Bart Verhaeghe aan basis van breuk ligt: “De goesting ontbrak om job in te vullen”

“Ondertussen weet iedereen dat we naar partners zoeken voor de uitdagingen voor de toekomst. Maar ik blijf samen met Jan Boone de hoofdaandeelhouder de komende jaren”, vertelde Verhaeghe. “We willen nu zo snel mogelijk een nieuw stadion bouwen: we hopen dat we in het voorjaar van 2024 een vergunning halen.”

“Een overname? De pers heeft ervan gemaakt dat wij Club wilden verkopen”, ging de voorzitter verder. “We hebben Raine aangeduid om af te toetsen welke mogelijkheden er zijn om in het voetbal de juiste partners te zoeken voor de toekomst. Voor de bouw van het stadion, meedoen aan de top in België en Europees op de kaart te blijven staan. De strategische leiding van Club Brugge blijft bij mij de komende jaren. Hopelijk zorgt dat voor rust en stabiliteit op dat vlak.”

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL