Jan De Meuleneir / Photo News / Bart Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News / Bart Leye

COLUMN. De Tachtigers van het Vlaamse Lied. Waarom Jimmy Frey (84) Will Tura (83) niets te benijden heeft

Columnist Jan Segers vindt niet dat Jimmy Frey (84) Will Tura (83) iets te benijden heeft. “Heb vertrouwen in het oordeel van de muziekgeschiedenis, Jimmy. Wees gerust: in de volgende Canon van Vlaanderen zult u een apart venster zijn, met Tura als voetnoot.”

17 reacties

  • Marcel Lemmens

    5 maanden geleden
    ik vond: duw een beetje ook goed. vroeger was melodie belangrijk en een goede melodie is onsterfelijk, vraag maar aan Chopin, mozart enz. vandaag moeten ze het hebben van attitude en klatergoud. laat me niet lachen met al die pseudo vedetten.
  • Ferdi Wuytack

    5 maanden geleden
    Topper van toen met een stem als een klok. Jimmy had alles wat bij velen vandaag de dag ontbreekt. Met al hun technische snufjes.
  • van buggenhout frank

    5 maanden geleden
    Jimmy Frey was ook heel populair eind jaren 1978-1980 bij het popcorn oldies publiek met het nummer Yet I Know oorspronkelijk van Charles Asnavour (Et Pourtant)later in het Engels door Steve Lawrence.
  • Mich Vanderhoydonck

    5 maanden geleden
    In onze hedendaagse maatschappij wordt je als 65+er afgedankt ,in alle milieus en zeker bij de BV’s , tenzij je in die milieus blijft rondhangen met een nieuwe veel jongere partner .Deze man is dus zeker niet alleen en zoekt beter troost bij wat er nog wel is .
  • monique liesenborghs

    5 maanden geleden
    Nu is het nog altijd zo. Altijd dezelfde zangers/zangeressen die je ziet of hoort. De " ouderen " in het vak tellen niet meer mee.