© BELGA

Red Flames rekenen op vol huis tegen Schotland: “Extra duwtje in de rug”

De Red Flames hopen vrijdag (1 december) tegen Schotland voor een uitverkocht stadion in Leuven te kunnen spelen in hun laatste thuiswedstrijd voor de Nations League. De KBVB lanceert woensdag alvast een oproep naar de supporters om naar Den Dreef af te zakken.

Bron: BELGA

“Met Engeland, Nederland, Schotland kwamen we in de ‘groep des doods’ terecht. Maar met verdiende thuiszeges tegen grootmachten Engeland en Nederland blijven we op koers voor de eindzege in de groep, en dus voor een plaats voor de Final Four. Vrijdag rekenen we dan ook op onze supporters om ons dat extra duwtje in de rug te geven tegen Schotland”, laat bondscoach Ives Serneels optekenen. 

Volgens de voetbalbond “tekenen alvast 6.000 supporters present” vrijdag maar wordt er gerekend op een vol huis “om de Flames  naar een zege tegen Schotland te schreeuwen en de hoop op de Final Four levend te houden”. Tickets zijn beschikbaar via de RBFA-app of via tickets.rbfa.be. ​ 

Volgende week dinsdag (5 december) spelen de Flames hun laatste groepsmatch op bezoek bij Nederland. Daar zullen zo’n 400 Belgische fans zijn. De match in Tilburg is uitverkocht. 

Met 7 op 12 staat België voorlopig tweede achter Nederland (9 ptn) maar voor Engeland (6 ptn) en Schotland (1 punt). Groepswinst levert een kwalificatie voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische spelen van volgend jaar in Parijs.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer