AP
Volledig scherm
© AP

Melania Trump onder vuur voor outfit waarmee ze op herdenking voormalige first lady Rosalynn Carter verschijnt

Melania Trump heeft flink wat kritiek geoogst voor de outfit waarmee ze gisteren verscheen op een herdenkingsdienst voor voormalig first lady Rosalynn Carter (96), die op 19 november overleed. Alle nog in levende zijnde first lady’s waren aanwezig en hadden zich voor de gelegenheid in het zwart gehuld. Behalve Melania.

17 reacties

  • eli bosch

    5 maanden geleden
    Toch mooier en galanter dan die groene trui van de vrouw op rij achter haar. Altijd zo een drama over alles.
  • Stefaan BOGAERT

    5 maanden geleden
    Ik en vele anderen van mijn generatie hebben toch de tijd gekend dat een koppel dat huwde: vrouw in het wit,man in het zwart.Dat is nu ook helemaal anders.Gelukkig!De enige oorzaak van al die kritiek is Donald!
  • Eric Servaes

    5 maanden geleden
    Een grijze mantel is de perfecte outfit om naar een begrafenis te gaan. Sober en monochroom. Zolang er geen schreeuwerige of opvallende kleuren aan te pas komen is het aangepast. Zwart is passé.
  • Gerarda Joosten

    5 maanden geleden
    Is er op begrafenissen ook al een exacte dresscode? Mij is geleerd om een sobere kledingstijl te kiezen en een ietwat donkere kleur. Awel, dat heeft ze toch aan!
  • Karla Desmet

    5 maanden geleden
    Er is een verschil tussen klassevol zijn en er klassevol uitzien. Ik denk dat ze klasse uitstraalt; elke keer, zelfs met een zuur gezicht. Dat kan zeker niet gezegd worden van de andere ex-first ladies...