De wei vorig jaar, op dag 2 van Rock Werchter.
Volledig scherm
PREMIUM
De wei vorig jaar, op dag 2 van Rock Werchter. © Joel Hoylaerts / Photonews

Rock Werchter en Graspop overschrijden kaap van 300 euro per combiticket: zullen andere festivals volgen?

Wie een festivalzomer wil, begint maar beter al te sparen. Rock Werchter doet er dit jaar 17 euro bij - een combiticket voor vier dagen kost voor het eerst meer dan 300 euro - en ook Graspop slaat z’n prijzen op tot 309 euro. Waarom juist? En zullen mensen dit blijven betalen? “Een festival is zoveel meer dan een paar concerten.”

43 reacties

  • James Williams

    5 maanden geleden
    Hoe slechter het programma hoe duurder het wordt. Niemand zit te wachten op een one hit wonder uit Italië dat geen Engels kan en zeker niet op een gepensioneerde has been als Kravitz.
  • jan boden

    5 maanden geleden
    De mensen worden nu éénmaal graag bedrogen, dus allen daarheen.
  • Freddy De Vos

    5 maanden geleden
    Goedkoop, 4 dagen topartiesten van over de hele wereld en een fantastische sfeer aan toffe mensen. Voor 1 optreden in het sportpaleis betaal je meer.
  • Nils De Vriendt

    5 maanden geleden
    Walgelijk duur, maar ja, de mensen blijven het betalen. Men moest eens geen eten en drinker meer kopen op het terrein als teken dat het geld op is na de ticketaankoop.
  • Alischa De Hertog

    5 maanden geleden
    Het trekt gewoon te veel volk. Volgens mij kunnen ze 800 euro vragen en is het nog steeds drummen. Binnen 10 jaar is het misschien zo ver. Zelf heb ik er 100 euro voor over om er niet te moeten zijn.