Cristiano Ronaldo voor Binance.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo voor Binance. © Rv

Hoe schuldeisers door dit indrukwekkend reclamefilmpje meer dan één miljard euro willen van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (38) kijkt tegen een fameuze rechtszaak aan in de Verenigde Staten. Schuldeisers willen een som van meer dan 1 miljard euro omdat de Portugees hen met zijn promotie voor de cryptobeurs Binance heeft aangezet tot investeringen die op enorme verliezen uitdraaiden.

12 reacties

  • Pat Tms

    5 maanden geleden
    Hopelijk verliezen ze dit. Zo'n beleggingen zijn gewoon risicovol. Dat weet je als je begint. Maar als er winst is, dan hoir je ze niet hoor. Dan kunnen ze stoefen met hunne poen...
  • barbara Tack

    5 maanden geleden
    Do your own research eh seg. NFT’s hebben overal gefaald en waren zelf in het hoogtepunt van de NFT hype duidelijk hooog risicovolle investeringen. Altijd wordt herhaald ‘steek er enkel in wat je wil/kan verliezen’. Iets van poep verbranden en op de blaren zitten.
  • Davy Napels

    5 maanden geleden
    Typisch Amerikaans. Zelf niet verantwoordelijk zijn om enig onderzoek te doen. Hetgeen verkocht werd was een NFT, die hebben ze gekregen, die was "uniek". Bekijk het als een collectors item, en niet als een investeringsobject. Nergens wordt er gesproken over winstverwachtingen. Baseballkaartjes waren vroeger ook geen hol waard, tot de vraag ineens het aanbod oversteeg.
  • Jelle Vanstraelen

    5 maanden geleden
    Dit is een gewoon reclamefilmpje zoals er zoveel zijn, een campagne die helemaal niets over het product zegt. Ik begrijp niet dat iemand na het bekijken hiervan denkt "oh, daar moet ik eens duizenden euro's in investeren"
  • Jos Peulen

    5 maanden geleden
    wat arco betreft zegt men zelf 'aandelen' dus zonder bescherming