© Getty Images via AFP

Spotify-lijstje van Gwyneth Paltrow kleurt opvallend Belgisch

Ex-actrice en influencer Gwyneth Paltrow houdt van Belgische muziek. In haar Spotify-lijstje van favoriete artiesten voor dit jaar staat Stromae op 1 en Angèle op 3.

Het jaar loopt langzaam naar zijn einde. Tijd voor de eerste lijstjes. Spotify vroeg waar celebrity’s in 2023 het meest naar luisterden. In de top 5 van Gwyneth Paltrow van favoriete artiesten staat Stromae op 1. Op 2 staat Taylor Swift. 3 is weer Belgisch: Angèle. 4 is Dua Lipa en 5 is Jay-Z.

Ook haar lijstje met favoriete songs is Belgisch. Op 1 staat Santé van Stromae. Op 2 staat Oui ou non van Angèle. Het lijkt erop dat Gwyneth Paltrow haar Frans aan het bijspijkeren is, want heel haar top 5 van favoriete songs van afgelopen jaar kleurt Franstalig. Op 3 staat Laisse moi t’aimer van de Franse zanger Yanns. Op 4 staat La pluie van de Franse rapper Orlesan en Stromae. Op 5 staat Chalouper van de Frans/Rwandese zanger Gaël Faye.

Nog opvallend in de Spotify-lijstjes: artiesten zetten zichzelf vaak op 1. Dat is onder andere zo bij Rita Ora en Ice Spice. (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer