Dit zijn de eerste beelden van het 'Fifty Shades'-huwelijk

De getroebleerde Christian Grey (Jamie Dornan) heeft zijn onderdanige Anastasia Steele (Dakota Johnson) ten huwelijk gevraagd in 'Fifty Shades Darker' en in het laatste deel van de erotische trilogie wordt hun huwelijk belicht. De eerste trailer van 'Fifty Shades Freed' toont hoe luxueus de tortelduifjes op vakantie gaan.

tica, vwh

De trailer verscheen een paar dagen geleden op YouTube, maar werd meteen weer offline gehaald wegens auteursrechtschending. Het was echter te laat: de beelden circuleren nu op het internet en geven iets meer details prijs over het laatste deel van de filmreeks.

De ietwat naïve Anastasia kan het nog steeds niet vatten dat ze met een rijke zakenman is getrouwd. Voor Mr. Grey is het ook moeilijk te geloven, want ze is de eerste vrouw die de muren om hem heen kan slopen. De twee genieten van elkaar op een Frans strand. Dat ze verlekkerd is op haar afgetrainde wederhelft, wordt duidelijk als ze haar zonnebril laat zakken wanneer hij uit het zeewater komt.

Voor de fans is het nog even wachten op de prent. 'Fifty Shades Freed' wordt pas in februari 2018 in de bioscoopzalen verwacht. Het goede nieuws? Vanaf juni is de dvd van 'Fifty Shades Darker', met exclusief beeldmateriaal, te koop.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer