Bart Peeters voegt drie extra concerten toe.
Volledig scherm
Bart Peeters voegt drie extra concerten toe. © RV / Photo News

Bart Peeters kondigt meteen drie extra Deluxe-concerten aan in Lotto Arena

MuziekDonderdagochtend ging de ticketverkoop van start voor de nieuwe reeks Deluxe-concerten van Bart Peeters. Om zijn verjaardag met nog meer fans te vieren, voegt de zanger meteen drie extra concerten toe. Zo zal hij ook op woensdag 27 november, zaterdag 6 december en zondag 7 december 2024 het podium van de Lotto Arena betreden.

  1. Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”

    Het zijn hoogdagen voor Berre Vandenbussche (23), artiestennaam: Berre. Woensdagavond trad de zanger op in een uitverkochte AB in Brussel, waar hij meteen z’n allereerste album aankondigde. “Het wordt een zeer persoonlijke plaat”, vertelde de artiest uit Schepdaal voor aanvang van de show. Hij geeft ons meer prijs over zijn nieuwe muziek, zijn grootste concert tot nu toe en de heimwee naar zijn ouders en vrienden. “Het succes kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor.”
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?