Generaal-majoor Vladimir Zavadski.
Volledig scherm
Generaal-majoor Vladimir Zavadski. © RV

Weer Russische generaal omgekomen in Oekraïne en dat brengt officiële teller op 7: “Echte aantal mogelijk hoogste sinds Tweede Wereldoorlog”

Er is opnieuw een Russische generaal om het leven gekomen in Oekraïne. Dat melden Oekraïense en Russische media en het nieuws wordt bevestigd door de militaire school waar generaal-majoor Vladimir Zavadski afstudeerde. Volgens een telling van het onafhankelijke Russische nieuwskanaal ‘Mediazona’ is hij al de zevende generaal van wie Rusland het overlijden bevestigt.

9 reacties

  • Davy Van gool

    5 maanden geleden
    Word het geen tyd om de oorlog te stoppen .hele generaties mannen worden vermoord en voor wat
  • Luc Verbeek

    5 maanden geleden
    De onzinnige dood van de tienduizenden doden onder alle graden in het leger zijn even erg . Meer nog : terwijl de hoogste legerfucties de grootste voordelen en veilgheid garanderen is de dood van een gewone soldaat erger owv hun mogelijks reeds ervaren miserie en angsten tijdens de strijd . Putin is een massamoordenaar pur sang .👎
  • Ives Ameel

    5 maanden geleden
    Generaals in Rusland hebben ze er hopen van, Poetin, als discipel van Stalin, zal zijn leermeester de eer aandoen en zorgen dat er regelmatig generaals "sneuvelen" of een ongelukje hebben. Wegzuiveren noemen ze dat daar.
  • Carl Peeters

    5 maanden geleden
    Als we geduld hebben zullen de Russen zichzelf uitgemoord hebben.
  • Tommy Vandemaele

    5 maanden geleden
    Daar hebben ze generaals genoeg. Telkens gewoon eentje benoemen en opgelost