Paul Gheysens (rechts) wil in de kustgemeente een golfterrein aanleggen, Ronny Van Belleghem (links) weigert zich neer te leggen bij de onteigening
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Gheysens (rechts) wil in de kustgemeente een golfterrein aanleggen, Ronny Van Belleghem (links) weigert zich neer te leggen bij de onteigening © ID/ James Arthur / Photo News

Boer Ronny (66) is nagel aan doodskist van Paul Gheysens in ‘golfoorlog’ Knokke: “Nog voor geen miljoen verkoop ik aan die dikke nekken”

Wie aan Knokke-Heist denkt, denkt aan hippe beachbars, roze polo’s en dikke bakken door de straten. Dat Paul Gheysens net in de kustgemeente een golfterrein met alles erop en eraan wil aanleggen, hoeft dan ook niet te verbazen. De ganse discussie rond de aanleg werd al de ‘Golfoorlog’ gedoopt. En in al dat juridisch geweld zit ook één opvallende figuur verwikkeld: boer Ronny Van Belleghem (66). In zijn blauwe overall neemt hij het op tegen de mannen in maatpak. “Paul Gheysens zelf? Nooit gezien. En dat houd ik liever zo.”

301 reacties

  • Bart Blavier

    5 maanden geleden
    Geld maakt Macht zeker !? kijken Wie het Langst volhoudt!????
  • Pat Debal

    5 maanden geleden
    Ronny we bluven u steunen
  • René Deleu

    5 maanden geleden
    De projectontwikkelaars denken maar al te graag dat ze heer en meester zijn, en liefst nog samen met de gemeente.
  • linda van landeghem

    5 maanden geleden
    De natuur moet wijken voor het grote geld. Waarom dit nu allemaal rond Gheysens moet draaien? Nagel elke bouwondernemer dan maar aan de schandpaal.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 maanden geleden
    Volhouden, niet zwichten, Ronny !