KIJK. “Netanyahu, dit is het minste dat je kan doen”: Hamas geeft beelden vrij van emotionele gijzelaar die familie zou hebben verloren

“Premier Netanyahu, je hebt mijn familie vermoord”, zegt een heel emotionele Yarden Bibas in een video die is vrijgegeven door Hamas. De man werd op 7 oktober samen met zijn gezin ontvoerd door de terreurbeweging. Twee maanden later verklaren ze dat zijn vrouw Shiri Silberman-Bibas en kinderen Ariel (4) en Kfir (10 maanden) zijn omgekomen bij een Israëlische luchtaanval.

  1. “Vier douchehokjes, niemand te zien.” Jonge August beleeft onvergetelijke, erotische vakantie met Quentin
    PREMIUM

    “Vier douchehok­jes, niemand te zien.” Jonge August beleeft onvergete­lij­ke, erotische vakantie met Quentin

    “Mijn orgasme kwam vanuit het diepste van m’n wezen.” August (nu 43) is vijftien jaar als hij Quentin (14) ontmoet op vakantie in Frankrijk. Hij heeft zich nog nooit tot jongens aangetrokken gevoeld. Tot nu. Tijdens een logeerpartijtje slapen ze in hetzelfde bed. Het is de start van een ontdekkingstocht die zal eindigen in een douchecabine op een camping. “Ik wist op dat moment dat ik hem graag zag en dat een deel van mij dat altijd zou blijven doen. Wat er ook gebeurde.”
  2. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen, Kasterlee, Schilde