Links: Lionel Messi. Centraal: Mesut Özil. Rechts: Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Links: Lionel Messi. Centraal: Mesut Özil. Rechts: Cristiano Ronaldo. © ANP / EPA / X / REUTERS

Messi beter dan Cristiano Ronaldo? 17 ex-ploegmaats van CR7 twijfelen geen seconde in post die viraal gaat

Cristiano Ronaldo of Lionel Messi, wie is nu de allerbeste voetballer ooit? Het is een discussie die vaak oplaait en zelden een winnaar oplevert. Behalve op sociale media dan, want op ‘X’ (voorheen Twitter) gaat een post viraal waaruit blijkt dat 17 ex-ploegmaats van Ronaldo tóch de voorkeur geven aan de Argentijn.

10 reacties

  • bjorn vanderaerden

    4 maanden geleden
    Messi Maradona en Pelé en Ronaldinho Cruyff beter en oude dikke Ronaldo vond ik even goed en Romario en Beckham ook. Media heeft van Ronaldo denken willen maken maar te arrogant en geen team player en voetbal is en blijft een ploeg sport
  • diego gonzalez

    5 maanden geleden
    Messi is beste aller tijden. Ronaldo niet eens top 5. Maradona, Messi, Cruyf, Ronaldinho steken met kop en schouder boven hem uit
  • miem van hoef

    5 maanden geleden
    voor al degenen die vinden dat Messi de beste aller tijden is: Kijk eens naar de youtubevideos van Pelé
  • Jonathan Monsaert

    5 maanden geleden
    Cristiano zal voor mij altijd de beste blijven! Stel dat Ronaldo groeihormonen toegediend had gekregen in zijn jeugd, wat dan? Het is een buitenaardse prestatie van Ronaldo dat er nog kan over gediscussieerd worden. Een erg ongelijke strijd tussen een echte atleet en een product van doping.
  • Michiels Kristof

    5 maanden geleden
    Het was verboden bij Real om te zeggen dat Messi beter is. Ramos heeft de waarheid pas kunnen zeggen als hij daar weg was.