De Verhulstjes in volledige kerstsfeer met hun kerstsingle.
Volledig scherm
PREMIUM
De Verhulstjes in volledige kerstsfeer met hun kerstsingle. © RV

COLUMN. “De Verhulstjes hebben ‘we doen eens zot’ tot een levenskunst verheven”

Dat kan er nog wel bij: familie Verhulst maakt een kerstsingle. Hun reeks wordt door sommigen beschouwd als onnozel, maar voor veel kijkers voelt het als een warm denkentje. Onze reporter Nadine Van Der Linden verklaart wat ‘De Verhulstjes’ zo succesvol maakt. “Zijn broodje is gebakken, zijn nest is hecht, hij doet het voor de lol.”

9 reacties

  • Siem Thomas

    5 maanden geleden
    Ik hou van de "Verhulstjes".De enige serie die ik niet wil missen omdat ik er "blij"van wordt.Veel succes en blijf dit zeker doen!Ellen doet het goed!
  • tine devroye

    5 maanden geleden
    Ja, als je centjes hebt mag je al es zot doen. Zijn we jaloers? Neen, heeft hij echt gewerkt voor zn geld? Tja, hij is een geslepen media-zaken-man, van Samson tot Verhulstjes ea. waar ik direct van wegzap en tvalt op da je veeel mag zappe. Eenieder zijn meug , maar als je zegt: het is soms teveel, wat dan van Gertje en al zn programmas overal? Geef toe, Het verdient toch heel wat meer dan bv. eenvoudige huishulp.Maar voor mn werk zot MOETEN doen of lollig moeten zijn, nee Dank uwel))
  • Evan De Jongh

    5 maanden geleden
    3 zenders tegelijk, welke dan? Niemand verplicht u om te kijken, commentaar geven is gemakkelijk. Hij heeft voor zijn geld gewerkt in tegenstelling tot anderen. Is toffe familie die zichzelf niet te serieus nemen. Dat is hun sterkte. Liever de Verhulstjes dan weet ik veel wie die een lief of vrouw of man zoekt. En bespaar mij de verbouwprogramma's om de 2 dagen met 10x herhalingen. Dina Tersago is sympathiek maar soms is het teveel. En minder Andy Peeman is ook goede zaak.
  • luc holvoet

    5 maanden geleden
    Geef mij maar de Verhulstjes in plaats van al die emo tv. Met hen kun je tenminste nog eens lachen.
  • Moniek Smets

    5 maanden geleden
    Help ,denken die nu echt dat ze zo interessant zijn 😱