© Geert Tresignie (GTG)

Anderlecht versmacht Servische Loznica met 1-8 in eliteronde van Champions League Futsal

RSC Anderlecht heeft vrijdagavond ook zijn tweede wedstrijd in de eliteronde van de Champions League Futsal gewonnen. Tegen het Servische Loznica werd het  maar liefst 1-8.

Bron: BELGA

Rangel (6.) zette de Brusselaars al snel op de goede weg. Na de snelle gelijkmaker van Dorde Rosic (8.) was paars-wit niet aangeslagen en greep het voor de rust nog een geruststellende voorsprong via Edu Borges (9.), doelman Diego Roncaglio (10.) en Dragan Tomic (18.). Na de onderbreking diepten opnieuw Borges (22.) en Tomic (24.), Alberto Saura (29.) en Rafael Vilela (34.) de score nog wat verder uit.

Donderdag won paars-wit tegen het Hongaarse Haladas met 5-2, waardoor Anderlecht momenteel aan de leiding gaat in de groep met zes op zes. Zondagavond wacht in het derde en laatste duel met Sporting Lissabon een tweevoudig CL-winnaar (2019 en 2021) en de verliezende finalist van vorig jaar. De groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Four, die in mei volgend jaar afgewerkt wordt. Palma de Mallorca is de huidige bekerhouder. Vorig seizoen schopte RSCA het voor het eerst tot in de Final Four. Daarin werd het met 1-7 uitgeschakeld door Sporting Lissabon.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer