Shutterstock / Andriy R
Volledig scherm
© Shutterstock / Andriy R

PROMOJAGERS SUPERTIP. Pizza van Dr. Oetker voor minder dan helft van de prijs: “1,34 euro in plaats van 2,79 euro”

Liefhebbers van de pizza’s van Dr. Oetker kunnen dezer dagen een koopje doen. Volgens Gunther Devisch van Promojagers België is er een 2+2 gratis-actie bij verschillende supermarkten, onder meer Lidl, Carrefour en Match. Maar Colruyt spant de kroon. “Daar betaal je maar 1,34 euro in plaats van 2,79 euro vanaf drie stuks. Het is zeker de moeite om een voorraad in te slaan”, aldus Devisch, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.

15 reacties

  • Nico Herbots

    5 maanden geleden
    Fastfood, suiker- en vetrijk eten, ongezonde bazaar à volonté voor prikprijsjes, maar als je wat verse, onbewerkte, gezonde eetwaren in je kar legt, krijg je een infarct aan de kassa. Het worden hier stilaan Amerikaanse toestanden. Ik haalde mijn occasionele pizza ook altijd liever af bij een pizzeria, maar sinds zelfs de afhaal-margherita daar ondertussen al 14 euro kost, laat staan de pizza's waar effectief iets op ligt, die gaan richting 20 euro, hoeft ook dat voor mij niet meer.
  • Gunther Daman

    5 maanden geleden
    En geen woord over de 2 + 3 gratis actie op de Big Americans pizza's bij AH? Dat zijn wel echt lekkere pizza's, met een smakelijke, dikke korst. Ook verkrijgbaar bij Colruyt, maar daar hebben ze minder varianten, en de lekkerste zijn alleen bij AH te koop.
  • Anoniem

    5 maanden geleden
    Voor snelle diepvries pizza dan zijn die van Lidl de beste keuze 🤗
  • Hein Bollens

    5 maanden geleden
    De “kaas“ erop is zelfs geen kaas, maar een chemisch brouwsel. Bwah!
  • Bertrand Vanhevel

    5 maanden geleden
    Heb je al eens nagedacht wat er allemaal op en in zou kunnen zitten ? Je moet er dan nog de kost van de verpakking en productie aftrekken, alsook de winstmarge van de producent en distributie? Ja, een laagje samengesteld deeg met wat chemisch schilderwerk erboven op.🤢🤢Zij die af en toe zelf een lekkere pizza maken weten de ingrediënten kosten👌👌