© Jordan Strauss/Invision/AP

Billie Eilish bevestigt dat ze ook op vrouwen valt: “Was dat dan nog niet duidelijk?”

Vorige week liet Billie Eilish in een interview in de Power of Women-editie van ‘Variety’ al vallen dat ze op vrouwen valt. Dat heeft ze nu ook bevestigd op de rode loper bij het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. De popster ging er vanuit dat het algemeen geweten was dat ze op vrouwen valt. “Was dat dan nog niet duidelijk?”

vea
Bron: Variety

In een interview van vorige week gaf de zangeres te kennen dat ze “niet alleen diepe connecties voelt met de vrouwen in mijn leven, maar ik voel me ook fysiek tot hen aangetrokken. Tegelijkertijd voel ik me echter ook geïntimideerd door vrouwen, door hun schoonheid en hun aanwezigheid.” Die uitspraak deed het internet ontploffen.

Zelf had de popster niet meteen door dat ze door die uitspraak uit de kast was gekomen. “Ik las het interview zelf terug en dacht: o ja, nu ben ik blijkbaar officieel uit de kast gekomen. Maar het is leuk dat mensen het nu weten. Ik ben voor de vrouwen.”

Toch is Billie Eilish niet zo’n voorstander van al die labels. “Ik geloof er niet echt in. Waarom kunnen we niet gewoon bestaan?”, zegt ze op de rode loper. “Ik val al lang op vrouwen, maar heb er gewoon nog nooit publiekelijk over gesproken.”

De popster valt ook niet enkel op vrouwen. “Ik hou van hen als mensen en ik voel me tot hen aangetrokken”, vertelde ze nog in het interview. In het verleden had ze al relaties met de acteur Matthew Tyler Vorce (32) en Jesse Rutherford (32). Of ze ook al relaties met vrouwen heeft gehad is niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER