Isabelle De Pauw (36) woont in deze villa met haar man Marc (43), kinderen Louisa (6) en William (3) en hond Joey (1). Zij werkte eerst aan de balie, maar maakte met Paveau een carrièreswitch naar ontwerpster van glaswerk, hij runt een bedrijf voor promotieartikelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle De Pauw (36) woont in deze villa met haar man Marc (43), kinderen Louisa (6) en William (3) en hond Joey (1). Zij werkte eerst aan de balie, maar maakte met Paveau een carrièreswitch naar ontwerpster van glaswerk, hij runt een bedrijf voor promotieartikelen. © Katoo Peeters / Eddy Vangroenderbeek

De vernieuwde landelijke villa van Isabelle en Marc is stijlvol, luxueus én warm: “Ik ga ver om het plaatje te doen kloppen”

BinnenkijkerHoewel elke kamer er anders uitziet, vormt het interieur in het huis van Isabelle en Marc één stijlvol geheel. Het geheim? Haar oog voor detail om met accenten het verschil te maken. “Je moet jezelf ook de tijd gunnen om de juiste dingen te vinden. Na vier jaar is het hier steeds meer zoals wij zijn”, vertelt het koppel aan onze woonexpert Bjorn Cocquyt, die een kijkje mocht nemen.