Regi reageert op geheim huwelijk: “Ik heb een vermoeden hoe het is kunnen mislukken”

Afgelopen zaterdag zijn Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) getrouwd in de Limburghal in Genk. Het was de bedoeling dat dat in alle discretie zou gebeuren. Dat is niet gelukt. Bij Maarten Vancoillie op Qmusic deed Regi maandagmorgen uit de doeken hoe het is kunnen fout lopen.

POM

In de Ochtendshow bij Maarten Vancoillie op Qmusic vertelde Regi maandagmorgen dat niemand iets mocht weten over het huwelijk van afgelopen zaterdag, maar dat dat dus mislukt is. Regi zei dat hij en Kristel in het geheim wilden trouwen, “het officiële gedeelte, het echte bruiloftsfeest, volgt nog”.

Maar zaterdag stonden fans en de pers toch klaar om het koppel geluk te wensen. Regi heeft een idee waarom dat geheime plan is mislukt: “Kristel had de uitnodigingen verstuurd aan het kleine groepje mensen dat wel aanwezig mocht zijn. Ze waren zelfs dichtgemaakt met een wax-stempel. Maar een van de vriendinnen van Kristel heeft de enveloppe aangekregen zonder de uitnodiging erin. Terwijl de wax-stempel was toegemaakt, maar ons logo stond er niet meer op.” Het briefgeheim werd dus duidelijk geschonden.

LEES OOK. Regi en Kristel ‘in het geheim’ getrouwd

(lees verder onder de foto)

Kristel arriveert.© tp

Regi vertelt dat ze dus wisten dat de datum en locatie van het burgerlijke huwelijk waren gelekt en dat ze voorzorgsmaatregelen hadden genomen.“We hebben zelfs paraplu’s laten maken om ons achter te verstoppen voor de paparazzi, zoals Harry en Meghan, zo konden er geen foto’s genomen worden. Maar... wij zijn die gewoon vergeten. Dus eigenlijk hebben we ze voor niets laten maken. Het zijn wel mooie paraplu’s met ons logo op, dus we hebben nu paraplu’s voor de rest van ons leven.”

Ook dat kon de dag voor het koppel niet verpesten, Regi voelt zich als getrouwde man “fantastisch.” Al had hij vooraf toch een beetje schrik dat er nog iets zou mislopen. “Ik was bang dat Kristel niet zou komen opdagen, het runaway bride complex”, geeft hij toe. “Ik ben dus enorm blij dat ze ‘ja’ heeft gezegd.”

Het grote sprookjeshuwelijk staat begin volgend jaar op de kalender. “Dat zal plaatsvinden in Zuid-Afrika”, bevestigt Regi nog aan de radiozender.

© Tom Palmaers

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER