Vrouw om het leven gebracht in Knokke-Heist, man opgepakt op verdenking van moord

In de nacht van zondag op maandag is een 36-jarige vrouw met geweld om het leven gebracht . Een 41-jarige man, haar ex-partner, werd opgepakt op verdenking van moord. Dat wordt bevestigd door het parket van Brugge. “We hoorden midden in de nacht een enorm kabaal”, getuigt een buurtbewoner.

Junior Verbeeke

Het drama speelde zich af in de nacht van zondag op maandag. Bewoners van een appartementsgebouw in deelgemeente Heist werden rond 2 uur gewerkt door kabaal in de gang. “Alsof iemand aan het verhuizen was”, getuigt iemand in het gebouw. “Gelukkig zijn we niet gaan kijken. Vanochtend wou ik mijn appartement verlaten, maar werd ik tegengehouden door de politie.” Het slachtoffer en de verdachte zouden eerder op de avond al ruziënd gezien zijn op straat.

Het slachtoffer is een 36-jarige vrouw uit Knokke-Heist. Ze werkte als zorgkundige en ging zondagavond nog naar de wedstrijd Club Brugge-Standard met een vriendin.

Haar 41-jarige ex-vriend is opgepakt op verdenking van moord. De twee zouden ruzie gekregen hebben die nadien geëscaleerd is. “Het was een goedlachse, levendige vrouw”, reageert iemand. “Een relatief bekend gezicht in deelgemeente Heist, waar ze ook deelnam aan het verenigingsleven.”

Bloedsporen in de gang

Het labo voert momenteel nog een sporenonderzoek uit in het bewuste appartementsgebouw. Daar werden bloedsporen in de gang aangetroffen, al is het niet duidelijk of de vrouw daar ook effectief om het leven werd gebracht. “Er is een gerechtelijk onderzoek gestart naar aanleiding van een verdacht overlijden afgelopen nacht in Knokke-Heist”, aldus het parket van Brugge. “Een man werd gearresteerd op verdenking van moord. Het slachtoffer is een vrouw, geboren in 1987. Vandaag zal over de zaak geen bijkomende informatie vrijgegeven worden.”

© jve

© jve

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer