© REUTERS

Man krijgt inkijk in menu van mysterieuze nieuwe spin-off van McDonald’s

Stilaan wordt duidelijk wat McDonald’s van plan is in CosMc’s, de spin-off die het eerder al aankondigde te zullen lanceren. Een toevallige passant kon een oogje werpen op het menu.

gjs

Iman Jalali, werkzaam in het vastgoed in Chicago, reed afgelopen week uit nieuwsgierigheid langs de locatie van een CosMc’s in Illinois. McDonald’s doet nog erg geheimzinnig over die nieuwe keten die het gaat lanceren, en Jalali kreeg zowaar een inkijk in de plannen. Al is het nog erg summier, zo vertelde hij aan Business insider.

Hij slaagde er wel in om foto’s te nemen van de menukaarten die van buiten zichtbaar waren. Daarop zijn heel wat “avontuurlijke drankjes” te zien, zo vertelde hij. “Het lijkt erop dat ze de vraag om heel de dag door te kunnen ontbijten willen combineren met een Starbucks-achtig aanbod van cafeïne. Daarbij bieden ze drankjes aan die kindvriendelijker zijn dan die van Starbucks.”

Staan onder meer op het menu: limonades, thee, slushies, allerhande koffies en zo meer. Daarnaast kan je er ook uitgebreid ontbijten, en biedt CosMc’s ook broodjes en gebak aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer