Niels Albert ziet niet in wie in staat is om Wout van Aert in Essen van de winst te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert ziet niet in wie in staat is om Wout van Aert in Essen van de winst te houden. © Photo News

“Als Iserbyt al niet in sprookjes gelooft, wie gaat Wout dan wèl iets maken?”: Niels Albert over de rentree van Van Aert in de cross

Met Boom op zaterdag en Flamanville op zondag zitten de laatste wedstrijden erop alvorens een van de ‘Grote Drie’ zijn rentree maakt in de cross. Zaterdag bijt Wout van Aert de spits af in Essen, later volgen nog Mathieu van der Poel en Tom Pidcock. Wat mogen we verwachten van Van Aert? “Het veldrijden komt in een andere versnelling”, aldus onze analist over de komst van de drievoudige wereldkampioen, die de beslissing om geen WK te rijden van Van Aert niet goed begrijpt.

7 reacties

  • Willem Royemans

    5 maanden geleden
    Met de vingers in de neus voor van aert
  • Rik Cappelle

    5 maanden geleden
    Als ge toch maar rijdt voor zilver dan is het gemakkelijker om forfait te geven waarschijnlijk.
  • Luc Deville

    5 maanden geleden
    Met de al bij al beperkte crosstraining van de "grote drie" moeten Iserbyt en Co. op techniek in het voordeel zijn, gezien de vele modder. De echte crossers zijn misschien al wat vermoeid, de grote drie komen nu ook niet in topconditie aan de start, zeker in de eerste twee a drie crossen moeten ze te pakken zijn.
  • Peter Vrolijk

    5 maanden geleden
    Voor mij zijn de verwachtingen hoog gespannen. Benieuwd hoe het verloopt tegen crossers die al wedstrijdritme in de benen hebben. Maar ik denk dat Wout niet terug komt om het podium niet te halen.
  • jozef vanslembrouck

    5 maanden geleden
    Indien de 3 samen in een wedstrijd komen is er wel spannende koers te verwachten en heeft het dus wel een meerwaarde. Indien ze als eenzaat optreden zie ik geen enkele waarde daar er meestal voor een klassement gereden wordt en men zich daar dan vooral op zal focussen. De andere crossers zullen wel geen interesse hebben voor een renner die met grote voorsprong, maar geen gevaar voor het klassement, op kop rijdt.