BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ticketverkoop EK voetbal gestart: hoe geraak je aan kaartjes voor de Rode Duivels? En wat gaat dat kosten?

Nu de loting achter de rug is, kan het aftellen richting Euro 2024 beginnen. Vanaf deze ochtend kunt u tickets bemachtigen voor de Rode Duivels. Wat moet u precies doen en wat gaat dat kosten? Een gids richting EK.

10 reacties

  • percy colman

    2 maanden geleden
    jozef van riel,iedereen heeft evenveel recht om naar een wedstrijd van de rode duivels te gaan,lid of geen lid,wedstrijden gezien of niet gezien maakt niks uit.
  • Erik De baene

    5 maanden geleden
    Lekker voor de tv zal ook wel gaan ...! Goedkoper en veiliger...😏 De rest is puur commerce ...
  • Tom Franssen

    5 maanden geleden
    Wel discriminatie, niet iedereen kan voor een match in het midden vd week verlof opnemen. Gewoon een manier om extra geld te verdienen dmv een lidmaatschap. En mensen dat thuis om tv elke match hebben gezien zijn dan geen supporters of hoe noem je dat dan
  • Wilfried Vanden Berg

    5 maanden geleden
    Ik begrijp volkomen , wat de KBVB wil bereiken met de doelstelling betreffende de ticket verkoop . Dit fenomeen gebeurt in vele clubs , en niet alleen in voetbal . Maar dat hou je toch binnenkamers , en smeer je niet breed uit in de media . Dat is nog maar eens het bewijs dat bij de KBVB niet de aller slimste aan het werk zijn . Waarschijnlijk via via een postje gekregen . Domheid ten top.
  • Christophe Lamon

    5 maanden geleden
    Het is niet slecht dat de tickets eerst worden voorzien voor zij die in het verleden ook al tickets kochten. Maar waar komen de tickets vandaan op de doorverkoopsites? Daar worden tickets voor een veelvoud van de prijs verkocht? Kan het zijn dat zij die nu voorrang krijgen deze voorrang gebruiken, of lees misbruiken, om winst te maken op de tickets? Dat kan toch niet de bedoeling zijn.