AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Geen toeval dat ‘plan’ van Johnson om Nederland binnen te vallen net nu uitlekt

Boris Johnson had tijdens de coronacrisis plannen om Nederland binnen te vallen. De toenmalige Britse premier zou hebben overwogen om met een commandoactie bij de AstraZeneca-productielijn in Leiden miljoenen vaccins te kapen. Het lijkt geen toeval dat dit bizarre idee nu in het nieuws komt.

3 reacties

  • André Van der Poorten

    5 maanden geleden
    Te zotvoor woorden toch ?
  • Gunther Mampaey

    5 maanden geleden
    Dit is nog maar het begin, vrees ik, naar de toekomst zou drinkbaar water wel eens heel schaars kunnen worden. En het nieuwe vloeiende goud worden. Mijn grootvader, zaliger, zei dat al eind jaren 90 tegen mij.
  • Rudi Adriaensen

    5 maanden geleden
    de titel is alles zeggend maar toch groot op de voorpagina , Boris dezelfde man die de vredesplannen in Ukraiene afschoot .
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruitgang gesprekken wapenbestand: zondag nieuwe ronde

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruit­gang gesprekken wapenbe­stand: zondag nieuwe ronde

    Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is zaterdag geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Zondag volgt een nieuwe ronde. Het voorstel voorziet in een tijdelijk staakt-het-vuren en de vrijlating van Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 4 mei terug.
  2. KIJK. Tiktok maakt deze Nederlandse frituur zo populair dat stad wil ingrijpen
    Play

    KIJK. Tiktok maakt deze Nederland­se frituur zo populair dat stad wil ingrijpen

    Nadat de zaak viraal ging op TikTok, groeit ‘Fabel Friet’ in Amsterdam alsmaar meer aan populariteit. De kleine frietzaak opende hun deuren tijdens de coronaperiode, zo’n vier jaar geleden. Met toppings als Parmezaanse kaas, truffelmayonaise of cheddar lokken ze veel nieuwsgierigen. Al zorgt dat meteen ook voor ellenlange wachtrijen voor hun deur. De stad wil daarom nu dat in de rij nog maar tien mensen mogen staan die besteld hebben.