Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tweede spoorstaking van 48 uur van start: op deze treinen ondervind je hinder

Op het spoor is vanavond om 22 uur een 48 urenstaking van start gegaan. Het is de tweede 48 urenstaking op twee maanden tijd. Begin november legden de spoorvakbonden al het werk neer. De christelijke vakbond ACV Transcom doet deze keer niet mee. De socialistische vakbond ACOD Spoor en de liberale bond VSOA Spoor staken wel opnieuw.

24 reacties

  • Luc Bogaert

    5 maanden geleden
    Een zekerheid; het is weer tijdens de examenperiode.
  • ann mertens

    5 maanden geleden
    De slogan van de NMBS.."Onze excuses hiervoor "..bijna elke dag vertragingen ,3 rijtuigen ipv 6...etc..Dus tijd voor privatisering..
  • emi de graeve

    5 maanden geleden
    Weer werk in eigen streek, defusioneren van scholen. Iedereen is aangewezen op het openbaar vervoer en daar sta je dan :-) Alleszins beaam ik het recht op staken.
  • William Van den Berghe

    5 maanden geleden
    Al tientallen jaren dat die bende gesubsidiëerden einde van het jaar staken, thuisblijven is een beter woord want er is nooit een zinnige reden.
  • Thierry Piette

    5 maanden geleden
    In april hebben de vakbonden nog €20.000.000 extra subsidie gekregen van de regering, dan zou je denken dat ze niet meer gaan staken, maar dat is buiten de koppigheid van de van diezelfde vakbonden gebleken. Die €20.000.000 komt wel van de burgers van dit land. Waaronder ook de pendelaars.