Photo News / REUTERS
Volledig scherm
© Photo News / REUTERS

“Ze hebben gescoord...”: hoe Engelse dames rond de middencirkel van de hemel naar de hel gingen na late goal in Nederland-België

Met 0-6 winnen en tóch geen ticket voor de Final Four. Een explosie van vreugde veranderde al snel in een gigantische teleurstelling voor de Engelse dames - toen ze zich met een klein hartje hadden verzameld rond de middenstip. Want de Red Flames hadden over het Kanaal een extra tegengoal geslikt. En dat veranderde álles. “Hier zijn we kapot van. Ik dacht echt dat het binnen was...”

35 reacties

  • Gille Denyn

    5 maanden geleden
    Red Flames doen dus hetzelfde als datgene waar ze de Schotten van beschuldigden
  • Jan Dewolf

    5 maanden geleden
    Als men de match niet gezien heeft houdt men zich van commentaar . Van matchfixing was geen sprake . De Schotse dames deden hun best maar waren gewoon te zwak . In de 91ste minuut scoorden ze bijna toen de Engelse doelvrouw een fantastische redde via de paal . Was dat ook matchfixing ?
  • Leo Verbeek

    5 maanden geleden
    De bobo's zullen er zich weeral uitpraten, let maar eens op.
  • Hendrik Vermoesen

    5 maanden geleden
    En maar goed ook dat Engeland niet doorgaat.Wat een corrupte zaak, Schotland nét niet goed genoeg zijn best gedaan.Gaan ze nu hun onderhandse premie nog krijgen van Engeland? Uefa zou ook best eens zijn hand in eigen boezem steken, om zo'n situatie te creeren.Foei, maar gerechtigheid is nu toch geschiet.
  • Rik Cappelle

    5 maanden geleden
    Gewoon alle 4 de landen wereldwijds schorsen voor 2 jaar en het gefoefel zal dan wel ophouden.