Willy Naessens met zijn vrouw Marie-Jeanne en dochter Veerle bij de bekendmaking dat Willy Naessens Group werd uitgeroepen tot de Onderneming van het Jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Naessens met zijn vrouw Marie-Jeanne en dochter Veerle bij de bekendmaking dat Willy Naessens Group werd uitgeroepen tot de Onderneming van het Jaar. © Photo News

INTERVIEW. “Hier is niet veel geld, wel veel schulden”: zo houdt ‘Ondernemer van het Jaar’ Willy Naessens zijn familiebedrijf bij elkaar

Het bouw- en voedingsbedrijf Willy Naessens Group is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar. Oprichter Willy Naessens (84) schopte het van kippenboer tot hoofd van een goed boerende multinational. Opmerkelijk: het megabedrijf is na al die jaren een échte familiezaak gebleven. “Elke woensdag eten we samen met de kinderen en kleinkinderen.”

43 reacties

  • luc van pelt

    5 maanden geleden
    Proficiat Willy met je titel als onderneming van het jaar . Jij bent nog een echte baas die respect heeft voor zijn werknemers ipv ze uit te melken en in burn-outs te werken , moesten ze allemaal zo zijn , zou er geen werkloosheid zijn . Respect Willy .
  • Bert Vandamme

    5 maanden geleden
    Het is door respect te hebben voor de werknemers dat je succes zal boeken, Willy heeft dit 60 jaar geleden ingezien en dat siert hem! Ik weet zeker dat al zijn werknemers gelukkige mensen zijn. Doe zo verder Willy, proficiat !
  • Caroline Ingelbinck

    5 maanden geleden
    Jaja , topvoorbeeld van iemand die het echt gemaakt heeft !! Top!! veel respect voor !
  • Fanny Konings

    5 maanden geleden
    Met een hart voor zijn medewerkers, wellicht zijn succes.
  • Danny Janssens

    5 maanden geleden
    Zo maken ze ze niet meer. Een man uit één stuk hout gesneden. Niet een Ikea pakket waarvan hier en daar een vijs ontbreekt. Proficiat Willy , meer dan dik verdiend. Wil ik direct voor werken.