Links: Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere, rechts: Alexia Bertrand, staatssecretaris voor Consumentenzaken (Open Vld).
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere, rechts: Alexia Bertrand, staatssecretaris voor Consumentenzaken (Open Vld). © BELGA

Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere richt haar pijlen op staatssecretaris Alexia Bertrand: “We betalen elk jaar 1.200 euro te veel aan basisdiensten”

“Alexia Bertrand doet niets tegen bedrijven die hun klanten in het zak zetten.” Kersvers Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere richt haar pijlen op de staatssecretaris voor Consumentenzaken. Volgens de socialisten betaalt elk gezin tot 1.200 euro te veel voor ‘basiszaken’. Om welke levensnoodzakelijke middelen gaat dat? En hoe wil Vooruit u dat geld doen besparen? Dit is het plan dat Depraetere op tafel legt.

104 reacties

  • frank DE POTTER

    5 maanden geleden
    Gelijk welke partij, als ge mee bestuurt moet ge achteraf niet komen zeggen dat ge nu plots alles gaat veranderen. Ge zat erbij en hebt niets gedaan. Doen wanneer het er op aankomt. Nu is het gewoon show voor de verkiezingen, klinkt altijd goed om voor de verkiezingen de mensen geld en beterschap te beloven. Er zijn altijd dommerikken die in het establishment geloven. De Vlaming betaalt nog altijd voor de gratis politiek van de socialisten (zonnepanelen en certificaten, openbaar vervoer,...).
  • Wilfried Thoen

    5 maanden geleden
    De sossen zijn verantwoordelijk voor de groene stroom certificaten (Freya Van Den Bossche) die zeker onze factuur verhogen en dan deze dure energie bekritiseren. Dat is niet hypocriet zeker? Met Vooruit al veel achteruit gevoerd,
  • Stefaan BOGAERT

    5 maanden geleden
    Begin eens met de electriciteitsfacturen! Die berekening op basis van een piekverbruik is de grootste gelegaliseerde diefstal die er bestaat! Mensen doen betalen voor iets wat ze niet gekregen hebben, met toestemming van de staat. Dus ook met het akkoord van de sossen! Eerst vóór je eigen deur kuisen hé meiske!
  • Wesley Kenis

    5 maanden geleden
    Vooruit doet niks tegen zichzelf die de werkende al decennia in de zak zet.
  • Julien De Kerpel

    5 maanden geleden
    Mevrouw de voorzitster kijk eens in de spiegel ! ! !