Photo News / Social
Volledig scherm
© Photo News / Social

KIJK. “Het was erover”: Standard-fans doen Clasico ontsporen en worden dan weggejaagd met traangas (tot ín de bus)

Het ging er lang vredig aan toe, maar in de absolute slotfase liep het dan toch weer mis tijdens het duel tussen Anderlecht en Standard. De wedstrijd werd tijdelijk stilgelegd nadat de Standard-supporters zitjes lostrokken en richting het veld gooiden. Er vloog ook een vuurpijl heen en weer tussen de vakken van beide fans. “Het was erover”, sprak Standard-trainer Carl Hoefkens.

32 reacties

  • emile lyssens

    5 maanden geleden
    Mr Jan Vertongen dit gedrag hoort er niet bij.Deze hooligans zijn bekend bij elk politiekorps in Belgie en toch geraken die overal binnen en doen zij gewoon waar ze zin in hebben ondanks de radeloze nakritiek van de slimste vrouw ter wereld A. Verlinden.
  • Marina Jacob

    5 maanden geleden
    Match gezien op TV. Moet eerlijk zeggen dat de twee ploegen wel degelijk hun beste beentje hebben voorgezet. Maar ja... ik versta de frustratie bij sommigen en dan begint het van twee kanten te "rommelen" hé. Spijtig maar "een mens kan daar niks tegen doen" (Stewards waren moedig om zo tussen die groepen te gaan staan, dikke pluim voor hen!) Gehoord: zondag geen sups Standard toegelaten op de match? Spijtig voor de "brave" sups die mee gestraft worden!
  • Michel Roegiers

    5 maanden geleden
    Stop gewoon met bezoekende fans toe te laten, altijd miserie, en kost handen vol geld.
  • Gerry Cle

    5 maanden geleden
    Een supportersclub weet wie zijn leden zijn en ook wie de aanstekers zijn. Zij moeten die daders eruit zetten en zoniet moet de hele club eruit.
  • Andy Van Baelen

    5 maanden geleden
    Scheidsrechter Vandriessche is hier ook mede verantwoordelijk aan !