© Jan Van der Perre

Karen Damen over haar schoonheidsgeheim: “Als ik dat laat doen, zegt iedereen plots dat ik er goed uitzie”

Sinds ze haar echtscheiding aankondigde, heeft Karen Damen de media een beetje ontweken. Maar vrijdagavond was ze te gast bij MNM en hoewel er met geen woord over de scheiding werd gerept, toonde Damen zich toch openhartig: “Wat mijn geheim is? Fillers en botox.”

gli

Karen Damen was vrijdagavond te gast in de studio van radiozender MNM en kreeg daar vragen voorgeschoteld van luisteraars. Toen één van de luisteraars haar vroeg wat Karens schoonheidsgeheimen waren, had de ‘Familie’-actrice haar antwoord duidelijk klaarzitten: “Fillers en botox.”

Het leverde een verontwaardigde blik op bij MNM-dj Julie Van den Steen, dus verklaarde Damen zichzelf nader: “Weet je wat het is? Mensen zeggen altijd: ‘Oh gij hebt dat toch niet nodig?’, maar als ik het dan heb laten doen zegt ineens iedereen: ‘Amai gij ziet er goed uit!’” Van den Steen kon het nog steeds niet geloven: “Allez Karen, dat zie je totaal niet.”

“Maar ik doe dat echt heel weinig”, vervolgde Damen. “Steeds zeer subtiel één keertje per jaar. Maar wat er ook helpt om mooi te blijven? Een goeie schminkster.” Het is niet de eerste keer dat Damen toegeeft dat ze botox en fillers gebruikt om er goed uit te zien. “Ik steek dat niet onder stoelen of banken”, zei de actrice in de zomer in weekblad Primo. “Zolang ik er niet begin uit te zien als Catwoman of Nicole Kidman, dan is het toch oké? Niemand heeft daar toch last van?”

De recente breuk tussen Damen en haar echtgenoot Anthony Van der Wee kwam niet ter sprake in het interview op MNM. Wel liet Damen nog haar beste Limburgs horen: “Hey lekker stuk, word eens wakker.” Het ex-K3’tje gaf ook toe dat ze graag Leuvens zou kunnen spreken. “Dat vind ik het mooiste dialect dat er is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer