Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Relletjes binnen de ploeg en concurrent gehaald: liefde tussen Uijtdebroeks en BORA leek al bekoeld

Dat er een vroegtijdige breuk zit aan te komen tussen Cian Uijtdebroeks (20) en BORA-hansgrohe komt niet uit de lucht vallen. De liefde leek al danig bekoeld, zo bleek uit enkele interne relletjes. Uijtdebroeks ergerde zich in de Vuelta openlijk aan het eigengereide gedrag van zijn kopman. Een maand later was er een incidentje over het materiaal. “Het is altijd wel iets.” Een situatieschets.

10 reacties

  • Ivan Bruyneel

    5 maanden geleden
    ja als die jongen maar 100 000 euro verdient en andere renners met zijn capaciteit 500 tot 1milj moet je ook niet verwondert zijn dat hij het elders gaat zoeken. Zijn afkoopsom is 1 jaarwedde en nu komen ze af mt 1miljoen, over de top zou ik zeggen
  • Pieter Verhulst

    5 maanden geleden
    2 jaar in de schaduw van Vingegaard en Kuss. Dan is hij nog altijd maar 23. Tijd genoeg om er kopman te worden.
  • Marnix laureyns

    5 maanden geleden
    Verder bouwen Cian is de boodschap . Succes .
  • van Dessel Wim

    5 maanden geleden
    Sowieso binnenkort een feit : de verwachtingen zullen ineens een pak hoger gaan liggen. Is nog jong, misschien beetje te vroeg vertrokken? We zullen het wel zien .. véél succes in alle geval!
  • Patrick Vandeputte

    5 maanden geleden
    Hij zal nog een heel stuk beter moeten worden in positionering, tijdrijden en explosiviteit voor hij kopman gaat worden. Nu mag hij gaan knechten voor Vingegaard en Kuss. En net zoals Vlasov bij Bora gaan die het hem waarschijnlijk ook niet gunnen om voor hen te eindigen.