Minister De Sutter slaat mea culpa: “We hadden meer kunnen doen als we meer hadden samengewerkt”

Vicepremier en minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post Petra De Sutter (Groen) heeft bij VTM Nieuws toegegeven dat de regering een betere beurt had kunnen maken als er minder geruzied was. “We hadden meer kunnen doen als we meer hadden samengewerkt. In het politieke midden ontbreekt het aan samenwerking”, zei ze.

57 reacties

  • Marleen De Laender

    5 maanden geleden
    Na iedere verkiezing waar Groen mee in de regering stapte, is het van kwaad naar erger gegaan. Het stikstofdrama, het sluiten van de kerncentrales, enz heeft ons land net tot op de afgrond geduwd. De jonge mensen die nu nog voor Groen gaan stemmen slaan zich binnen een paar jaar tegen de kop. En Ecolo is Groen in het kwadraat. Er staat ons nog wat te wachten.
  • Jens van den Broeck

    5 maanden geleden
    Een regering van 7 partijen die de 2 grootste buitensluiten? Dat getuigt niet van wil om samen te werken beste Petra. Shame on you.
  • Claude Broucker-Briké

    5 maanden geleden
    Intelligente dame. Het is een moeilijke opdracht om éénieder tevreden te stellen.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 maanden geleden
    Incompetentie is haar of hun motief .
  • richard lenssens

    5 maanden geleden
    Kijk dat is toch normaal zeker.Als je een regering samenstelt die geen mens of liever die de kiezer nog niet eens verkozen heeft dan bereik je niks.Vivaldi is een samenraapsel van alle minderheidspartijen en knikken ja om een regering te vormen (lees om hun zakken te vullen 4 jaar) eens in de regering draaien ze hun kar en gaat er niks maar de burger zit wel jaren met hun leugens opgescheept.Wat nog erger is dat die Groenen alle zin voor de realiteit verloren hebben.