Fotomontage HLN / Photo News
Volledig scherm
© Fotomontage HLN / Photo News

KIJK. “Match wordt niet herspeeld”: Referee Department licht blunder bij goal Thiago toe, Van Damme voorlopig geen VAR meer

De kans was al bijzonder klein, maar het Referee Department heeft in een video nu ook bevestigd dat KV Mechelen-Club Brugge niét herspeeld zal worden na de onterecht afgekeurde goal van Thiago. Omdat het om een menselijke fout gaat, wordt de klacht van Club Brugge verworpen. Kevin Van Damme, die zondag als VAR optrad, zal voorlopig niet meer als videoref aangeduid worden.

238 reacties

  • Marc Nijs

    5 maanden geleden
    Schaf de var volledig af, zou veel oplossen.
  • Benny Van herck

    5 maanden geleden
    voor vele supporters heel belangrijk maar uiteindelijk gaat het maar over voetbal hé. Op het einde van een seizoen heb je de punten die je verdiend,iedereen krijgt wel eens een cadeau enof wordt wel eens benadeeld.
  • Peeters Francis

    5 maanden geleden
    Als ze deze wedstrijd zouden moeten herstellen dan was er volgend jaar een competitie met te herstellen wedstrijden.
  • Jose Thijs

    5 maanden geleden
    Kan je ook de var raadplegen als er comedie a l'arte gebeurt, een rode kaart tonen. Want daar zijn ook veel spelers een kei in. Pas de buitenspelregel toe zoals vroeger, geen discussie meer. De aanpassingen hebben het voetbal meer kwaad dan goed gedaan, daarom is het spelletje niet meer leuk. Maar dat is mijn mening.
  • jeroen de ruyck

    5 maanden geleden
    Je zou iedere week een match moeten opnieuw spelen. De VAR is er in gekomen om minder discussie te hebben. Er is nu juist meer discussie.