© Instagram

Laura en Roger uit ‘Temptation island’ verwelkomen eerste kindje

Laura en Roger, die in 2019 als koppel deelnamen aan ‘Temptation Island’, zijn voor het eerst mama en papa geworden. Op Instagram maakten ze trots de komst van hun dochtertje Leyy bekend. “Sinterklaas bracht ons het mooiste geschenk ooit.”

gli

De kleine spruit kwam ter wereld op 5 december. “We zijn dit jaar heel flink geweest, want Sinterklaas kwam één dag te vroeg en bracht ons het mooiste geschenk ooit”, valt er te lezen bij een schattige foto van een babyhandje dat wordt vastgehouden door beide ouders. Het kindje kreeg de naam Leyy Osei Bonsu. Ze meet 53,5 centimeter en weegt 3,9 kilogram.

In 2019 vergaarden Laura en Roger bekendheid toen ze als koppel deelnamen aan ‘Temptation Island’. De twee overleefden de bekende relatietest, maar gingen in de maanden die volgden wel enkele keren uit elkaar. Sinds een aantal jaar lijkt de relatie weer stabiel en het koppel is ondertussen zelfs verloofd. Wanneer de trouw gepland staat, is niet geweten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer