Direct naar artikelinhoud
Nieuws

Peter Vandenbempt lijkt afscheid van Eddy Snelders als voetbalcommentator aan te kondigen

Eddy Snelders.Beeld Photo News

Eddy Snelders (64) lijkt te stoppen als commentator van voetbalwedstrijden. Dat doet zijn collega en goede vriend Peter Vandenbempt althans uitschijnen op Instagram. Het nieuws komt er enkele dagen nadat bekend raakte dat Snelders gearresteerd werd voor exhibitionisme.

Wellicht geen Eddy Snelders meer als commentator bij voetbalwedstrijden op de radio. De oud-voetballer was al meer dan 20 jaar actief als radiostem, maar houdt daar na zijn arrestatie voor exhibitionisme zo goed als zeker mee op.

“Sinds een jaar laat ik mij elke week behandelen in verslavingskliniek Nova Vida in Antwerpen door een psychiater”, zei de radiostem, die zondag Anderlecht-Standard zou becommentariëren, eerder deze week al. “Die eer hou ik aan mezelf. Ik was sowieso al aan het afbouwen wat radiowerk betrof. Mijn begeleiding primeert op dit moment.”

Peter Vandenbempt, die een vast duo vormde met Snelders op de radio, lijkt het vertrek van zijn co-commentator nu ook op Instagram aan te kondigen. “Bedankt voor de onvergetelijke rit. Mijn beste vriend voor altijd.” De samenwerking tussen Snelders en Vandenbempt begon in november 2001. Sindsdien groeiden ze samen met Gert Verheyen uit tot goede vrienden en een hecht fietstrio. Op 15 november gaven Vandenbempt en Snelders een laatste keer samen commentaar tijdens België-Servië.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een foto die is geplaatst door Peter Vandenbempt (@petervdbempt) op