Noortje Palmers
Volledig scherm
PREMIUM
© Noortje Palmers

EXCLUSIEF. Regi verklapt details over béide huwelijken: “Om 22 u heb ik Urbanus gedraaid. ‘Ge moogt naar huis gaan’”

bv“Nog nooit van mijn leven heb ik zo’n mooie bruid gezien.” Zijn stem is week, zijn ogen lichtjes vochtig. Tien dagen nadat Regi (47) voor de wet ja zei tegen zijn grote liefde Kristel Hubeny (34), zweeft de hitmachine tussen beats en roze wolken. “Als dit het voorspel was, hou ik het op de échte trouw niet droog”, blikt hij speciaal voor ons vooruit. Wanneer vindt het feest plaats? Wie wordt uitgenodigd? En wat zal de kijker te zien krijgen?

  1. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.
  2. Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil
    bv

    Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reü­nie te organise­ren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil

    Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de acteur daar niet meteen op uit is, haalde een bijzondere belofte van Julie hem toch over de streep.