BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Rouches van Hoefkens charmeren: “Zó wil ik spelen met mijn ploeg”

“We hebben een gigantische stap vooruit gezet.” Carl Hoefkens en Standard waren ontgoocheld na het gelijkspel op Anderlecht. “Goed met en zonder bal, uitstekende pressing en de beste kansen. Zó wil ik spelen met mijn ploeg.” Maar kunnen de Rouches deze lijn doortrekken?

6 reacties

  • Johnny Verschaeren

    5 maanden geleden
    Die spelen alleen maar goed tegen de betere ploegen. Tegen de gewone ploegen kunnen ze het niet opbrengen.
  • Daniel Janssens

    5 maanden geleden
    Wel spijtig dat Standard tijdens het reguliere seizoen slechts 2 keer tegen Anderlecht mag spelen, blijkbaar zijn dit de 2 enige wedstrijden waarin ze gemotiveerd kunnen zijn. Let maar op, de volgende wedstrijd is het opnieuw dezelfde grijze ploeg tussen de lijnen.
  • Eddy Roofthooft

    5 maanden geleden
    Trainer zal het einde niet halen.
  • Marcel Winckels

    5 maanden geleden
    Wanneer de lijn wordt getrokken bij het eerste doelpunt van dryer is de bal 40 cm voor yari Verscharen zijn voet. Zijn been staat klaar om er tegen te trappen! Maw, ze hebben de juiste frames niet gebruikt zodanig dat dryer net onside staat. Waar gaan we naartoe dit jaar? Anderlecht heeft jaren op de sukkel geweest en als clubman ben ik blij dat ze terug zijn. Maar dit moet wel eerlijk blijven. Niet op deze manier. Thiago stond veel duidelijker onside! Pfffff
  • Luc Eraly

    5 maanden geleden
    De Rouches kunnen nog beter. Laifis, 2 doelpunten op zijn conto in de dubbele confrontatie met Anderlecht, eruit en vervangen door Bokadi of één van de jongeren, en als Djenepo, Ohio, Sowah en Balikwisha hun niveau van vorig seizoen halen, dan heeft Standard nog kans om zich voor de play-offs 1 te plaatsen.