Jada Pinkett: “Oscar-klap redde mijn huwelijk met Will Smith”

Jada Pinkett Smith is ervan overtuigd dat de beruchte ’Oscar-klap’, die haar man Will Smith uitdeelde aan Chris Rock, haar huwelijk met de acteur heeft gered. Pinkett Smith verwijst nu naar de klap als de “heilige klap”. “Omdat daarna in onze relatie heel veel mooie dingen zijn gebeurd”, aldus de 52-jarige actrice in gesprek met Daily Mail.

FD
Bron: De Telegraaf

In 2022 maakte comedian Rock een grap over de haarziekte van Pinkett Smith. Daarop liep Will Smith, die ook aanwezig was, naar het podium waar hij Rock een mep in het gezicht gaf.

Will Smith verwees tijdens het incident op de Oscars nog naar Jada als zijn vrouw. Onlangs kwam uit dat het koppel eigenlijk al 7 jaar gescheiden leeft. Will was volgens Jada nog niet klaar om het openbaar te maken, dus hielden ze het al die tijd verborgen.

LEES OOK. Na mep van Will Smith aan Chris Rock: Oscars introduceren “crisisteam” dat snel moet reageren op incidenten

Het incident op de Oscars bleek enorm belangrijk te zijn voor hun relatie. “Na al die jaren geprobeerd te hebben om erachter te komen of ik Will zou verlaten, was er die klap voor nodig om in te zien dat ik hem nooit zal verlaten.

LEES OOK. Jada Pinkett Smith en Will Smith leven al zeven jaar gescheiden: “Uitzoeken hoe de toekomst eruitziet”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER