Colruyt heeft producten van Knorr en Zwan uit de rekken genomen door moeilijke prijsonderhandelingen met leverancier Unilever.
Volledig scherm
PREMIUM
Colruyt heeft producten van Knorr en Zwan uit de rekken genomen door moeilijke prijsonderhandelingen met leverancier Unilever. © Bart Leye / Joost De Bock / Klaas De Scheirder

Na Zwan en Knorr, nu ook Mars uit de rekken bij Colruyt door moeilijke prijsonderhandelingen. Volgen er nog producten?

updateNadat vorige week al een tijdlang geen Jupiler en Stella Artois beschikbaar waren in de supermarkten van Colruyt, zijn nu verschillende producten van Unilever en Mars niet meer te vinden bij de supermarktketen. Het gaat onder meer om de worstjes van Zwan en een deel van het assortiment van Knorr, maar ook bijvoorbeeld Mars, Bounty en Snickers. De oorzaak zijn opnieuw moeilijke prijsonderhandelingen met leveranciers. Wat is er aan de hand? Welke producten zijn nog meer onbeschikbaar? En verdwijnen binnenkort nog meer artikelen uit de rekken?

69 reacties

  • Chris Roelants

    5 maanden geleden
    Zo weten we tenminste welke merken we niet meer moeten kopen. Die hun prijzen overdreven hoog houden.
  • Ferdy Noerens

    5 maanden geleden
    Joris ! Daar moet je niet aan twijfelen! Colruyt is het goedkoopst!
  • Eric Grosemans

    5 maanden geleden
    Patrick De Maeyer, ik heb 8 jaar in de voeding gewerkt. Heel veel van die huismerken komen gewoon uit dezelfde fabriek, een ander kleur van potje of ander etiket, en dat is het. Wij kochten hetzelfde product van huismerk Aldi, goedkoper in de winkel, dan dat we het als personeel op het bedrijf konden kopen.
  • Ferdinand Verbist

    5 maanden geleden
    Gisteren een hot dog met hun vervanger van het merk Wikinger gegeten. Zwan hoeft voor mij niet terug te komen. En zoals het bij Colruyt past, de nieuwkomer met de grote trom en korting binnen gehaald.
  • Pedro Vanbesien

    5 maanden geleden
    Groot gelijk van de Colruyt. Wij gaan niet blijven de spaarpot van hun leveranciers te spijzen. De inhoud van veel artikelen werden met 10% verminderd zonder prijsaanpassingen. De verpakking is identiek gebleven en niemand werd op de hoogte gebrachte werden gewoon bedot.