Wout van Aert won meteen bij zijn rentree in het veld. "Hij is een atleet van een ander niveau", aldus onze analist Niels Albert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert won meteen bij zijn rentree in het veld. "Hij is een atleet van een ander niveau", aldus onze analist Niels Albert. © BELGA / Photonews

“Was het een makkie voor Wout, wordt het een walk-over voor Mathieu”: Niels Albert over winst van Van Aert en terugkeer van Van der Poel

Zaterdag was de grote rentree van Wout van Aert (29) in het veldrijden. De rest heeft het aan den lijve mogen ondervinden. Een ‘fotofinish’ kwam er niet aan te pas in Essen. De Kempenaar kwam, zag en overwon met gemak. Dat zag ook onze analist Niels Albert. Die zich nu al verheugt op de komst volgend weekend van die andere ‘grote twee’, Pidcock, maar vooral wereldkampioen Mathieu van der Poel (28). “Hij zal er meteen staan”

5 reacties

  • Johan Luyckx

    5 maanden geleden
    wat als degene die nu de cross maken erbij waren geweest..
  • Roger Cuylle

    5 maanden geleden
    De grote drie lokken wel meer toeschouwers.
  • Johan Maddens

    5 maanden geleden
    Alle Veldrijders rijden ook ieder jaar enkele wegwedstrijden om zich klaar te stomen voor het Cross seizoen . Roger De Vlaeminck , Stybar , Boom enz... reden ook jaarlijks een 10 tal crossen . Waarom zou Wout en Mathieu nu plots geweigerd worden ??
  • Erik De Muynck

    5 maanden geleden
    Laat de zogenaamde grote drie maar thuis, de cross is nu spannend zonder de grote drie. Ofwel doen ze een gans seizoen mee in de cross of ze blijven maar weg.
  • Jos Gosier

    5 maanden geleden
    Natuurlijk zal Mathieu er staan ze moeten oppassen of hij vertrekt bij de start en de rest ziet hem pas terug achter de finish?