Cian Uijtdebroeks rijdt voor het eerst mee met zijn nieuwe ploeg, Jumbo Visma.
Volledig scherm
Cian Uijtdebroeks rijdt voor het eerst mee met zijn nieuwe ploeg, Jumbo Visma. © RV

Ook UCI zette nog geen handtekening onder transfer Cian Uijtdebroeks: “Dossier wordt onderzocht door juridische dienst”

updateIn de transfer van Cian Uijtdebroeks ontbreekt ook nog de handtekening van de UCI. Dat zegt Tom Van Damme, voorzitter van de Professional Cycling Council (PCC) binnen de UCI.

15 reacties

  • RONNY HOLSBEEK

    5 maanden geleden
    Een contract is een contract. En bij mijn weten is een contract bindend dat enkel en alleen kan verbroken worden als alle partijen akkoord gaan. Dat is voor zover ik weet niet het geval. Dus moet Cian zijn contract uitdoen. Simpeler kan het niet. Als een contract al niet meer nageleefd moet worden waar zijn we dan mee bezig.
  • Jose Delie

    5 maanden geleden
    Adri , de voertaal is in het wielrennen het Engels en dat beheerst Cian perfect, en wat professionaliteit betreft is er met die jonge gast ook geen probleem ! Wat mijzelf opvalt is het feit dat elke topper wat graag bij Visma wil horen ! Hoe zou dat komen ?
  • Bernard Deplacie

    5 maanden geleden
    Je zal de Nederlanders niets leren... Voor Roglic kreeg Visma 3 miljoen euro bij de overstap naar Bora. Voor Uijtebroeks willen ze 100 000 euro geven 'zonder verplichting en uit collegaliteit' daar waar Ineos of Lidl 1 miljoen wilden geven. Meer nog : met dat 'pestdossier' drijven ze het op de spits en misschien moeten ze niets storten... Zeg zelf : wie kies je van de twee wetende dat Ciam veel minder kost dan de 33j Roglic en pas 20 is. Heeft nog meer body dan Pogagar en nog fanatieker.
  • Dirk Verstraete

    5 maanden geleden
    Voor iedereen met kritiek. Luister naar de laatste podcast van live slow ride fast met Tiesj Benoot. Dan weet je dat een karakter en uitstraling als dat van Cian best tot zijn recht zal komen bij Jumbo. Als je als jong gastje en met zijn werkijver bij "mannetjes" komt zoals bij BORA dan pas je idd niet in de groep en wordt je scheef bekeken. Dat is op de werkvloer niet anders.
  • Peeters Francis

    5 maanden geleden
    ik vrees dat Cian enkele jaren zal knecht moeten spelen net zoals Wout v Aert.