Courtois en Gerzig.
Volledig scherm
Courtois en Gerzig. © Instagram/Elle

Thibaut Courtois en Mishel blikken terug op fotoshoot voor lifestylemagazine: “Ons eerste voornemen voor 2024? De familie uitbreiden”

Thibaut Courtois (31) en Mishel Gerzig (26) hebben op sociale media het resultaat van hun fotoshoot voor lifestylemagazine ‘Elle’ gedeeld. In het dubbelinterview, dat enkele weken geleden al verscheen, ging Courtois geen onderwerp uit de weg. Zo sprak de keeper over de kritiek die hij kreeg nadat hij z'n steun uitte aan Israël, het land van z’n vrouw. “Ik toon mijn steun en respecteer alle meningen, zolang ze maar vriendelijk geuit worden.”

30 reacties

  • Jef Peeters

    5 maanden geleden
    Hij zou zich beter 'low profile' houden!!
  • Norbert Deploige

    6 maanden geleden
    Als men geen vragen stelt aan iemand dan zal die iemand ook niets zeggen.
  • ivan de ridder

    6 maanden geleden
    De Israëlische regering houdt Hamas in stand door zelf terreurdaden uit te voeren. (en als ze te dicht tegen de grens beginnen te stoken, escaleert het nog eens zoveel harder) Als je dan toch je steun betuigt, doe het richting de bevolking die onder beider (schrik)bewinden de desastreuze gevolgen mag dragen … die raid is absoluut met geen enkel woord goed te spreken, maar dit verhaal is niet op 1 dag begonnen.
  • Liv Gille

    6 maanden geleden
    Helemaal correct van Courtois 🙏🏻👍🏻
  • johan deseck

    6 maanden geleden
    Terrorisme kun je nooit goedkeuren of minimaliseren. Israel heeft het recht om Hamas uit te schakelen. Sommige linkse politiekers in dit land willen dit niet begrijpen omwille van hun kiespubliek.