Partner van Eddy Snelders blijft haar wederhelft steunen ondanks exhibitionisme: “Geen moment gedacht om hem te laten vallen”

Ondanks de klacht voor exhibitionisme tegen haar partner Eddy Snelders (64) heeft Bé De Meyer (59) er nooit aan gedacht om haar wederhelft te verlaten. Dat zegt ze in Dag Allemaal. “Het was een schok voor mij, maar ik blijf naast mijn man staan.”

mts
Bron: Dag Allemaal

Vorige week raakte bekend dat Eddy Snelders een nacht in de cel had doorgebracht na een klacht over exhibitionisme. Hij zou zich herhaaldelijk bevredigd hebben voor het raam van een bijgebouw van zijn zakenkantoor in vastgoed in Brasschaat. Enkele buurtbewoners waren daar soms getuige van. Een buurvrouw zou Snelders gevraagd hebben om daarmee te stoppen, maar de drang bij de sportcommentator bleek te groot.

LEES OOK. De man van Lien werd al vaker veroordeeld voor exhibitionisme: “Iedere keer als hij naar buiten gaat, vraag ik: ‘Toch niet om...’”

Snelders’ partner Bé De Meyer reageert in Dag Allemaal voor het eerst op de feiten. “Ik heb geen kranten gelezen, maar natuurlijk weet ik wat er gebeurd is”, zegt ze. “Ik blijf hem steunen, en hoop dat wij dit in alle rust kunnen verwerken. Uiteraard is het een schok wat er gebeurd is, maar ik blijf naast m’n man staan. Ik heb er geen moment aan gedacht om Eddy te laten vallen.”

LEES OOK. Peter Vandenbempt neemt afscheid van collega Eddy Snelders: “Voor altijd mijn geliefde vriend”

Eerder erkende Snelders in deze krant ook al openlijk “dat er een fout is gebeurd”. “Het gaat over tien procent van mijn gedrag dat ik niet kan controleren. Ik heb die gevoelens lang onderdrukt. In mijn tijd bestond daar geen hulp voor. Nu explodeert het in mijn gezicht en ga ik door de modder”, zei hij erover.

Snelders volgt momenteel therapie in een Antwerpse verslavingskliniek om te leren omgaan met zijn seksuele problematiek. De voetbalcommentator kan kennelijk op steun rekenen van zijn familie. Behalve zijn vrouw reageerde ook zijn schoondochter Nele Somers al openlijk op de feiten in De tafel van Gert. “Eddy is al in behandeling, laten we hopen dat het daarbij blijft”, zei Somers daar vorige woensdag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Sport