Avondje uit in Antwerpen ontspoort: Pauline Slangen en vriendin van Sean Dhondt vliegen elkaar in de haren

Een avondje uit in Antwerpen ging voor Pauline Slangen en Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, niet zonder slag of stoot. De twee zouden ruzie gemaakt hebben in de toiletten van een Antwerpse nachtclub en er ontstond een ware ‘catfight’. Dat vertellen getuigen aan Dag Allemaal.

vea
Bron: Dag Allemaal

Het incident tussen de bv’s zou zich afgespeeld hebben op zaterdagavond 11 november in de Antwerpse dicotheek Ampere, achter het Centraal Station. Zangeres Pauline Slangen was die avond in het gezelschap van Olivier Deschacht, met wie ze sinds kort een relatie heeft. En ook presentator Sean Dhondt was er die avond samen met zijn vriendin Maithé Rivera.

Volgens de bronnen van Dag Allemaal zou er ook wat alcohol in het spel geweest zijn op de uit de hand gelopen avond. “Die Maithé kan best vriendelijk en aangenaam zijn, maar als er iets te veel alcohol in het spel is, verandert ze in ‘n Spaanse furie’”, vertelt iemand uit de entourage van Pauline Slangen aan Dag Allemaal. “Ze verliest alle remmingen en haar ziekelijke jaloezie komt dan naar boven. Dat mens heeft echt een kwade dronk, zoals ze zeggen.”

“Pauline had Sean nog kort daarvoor gezien in professionele omstandigheden”, klinkt het bij een vriend, die anoniem wenst te blijven. “Ze stapte naar Sean om een babbeltje te doen, maar dat was duidelijk niet naar de zin van Maithé. Haar ogen schoten vuur en om wraak te nemen begon ze een andere jongen die vlakbij stond zomaar op de mond te kussen. Pauline fluisterde plagerig in het oor van Sean ‘dat hij zich niet moest laten doen’. Waarschijnlijk zijn daardoor de stoppen bij Maithé helemaal doorgeslagen.”

“Catfight”

In de toiletten zou het tot een fikse ruzie gekomen zijn, met een gevecht tot gevolg. “Pauline stond vol blauwe plekken, Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt”, vertelt een vriendin van Pauline. “Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde. Die haarextensies zijn natuurlijk bevestigd aan het echte haar, het moet enorm pijnlijk zijn geweest. Wie doet nu zoiets? Dat mens is echt gek!”

Na de uit de hand gelopen ruzie is Pauline samen met Olivier Deschacht meteen vertrokken uit de discotheek. Maar volgens Maithé heeft zij helemaal niets te maken met het incident. “Ach ja, dat was ik niet, ik heb daar wel iets van gehoord”, zegt ze. “Dat was een vriendin van mij. Ik stond gewoon in de buurt en heb haar nog van Pauline weggetrokken.” Meer wil ze niet vertellen bij Dag Allemaal. Die vriendin werd volgens de getuigen van het gevecht nergens gezien. Het was dus wel degelijk Maithé zelf die de zangeres in de haren vloog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER