BELGA / Bart Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA / Bart Leye

COLUMN. Willy Claes (85), de comeback kid van Vooruit. ‘Als ik verkozen raak, ga ik zetelen’, dreigt hij

Vers bloed voor Vooruit: Willy Claes (85) maakt zijn politieke comeback in Hasselt. Columnist Jan Segers frist uw geheugen op. “Ooit was Willy de oppersos. Henry Kissinger, Willy Brandt, François Mitterrand en Bill Clinton mochten hem Willy noemen. Maar voor Hillary had hij het niet”

27 reacties

  • jhony van steen

    4 maanden geleden
    Mag de oudere generatie ook nog kiezen voor mensen uit hun leeftijdscategorie? Zeker als ze nog verstandig zijn en met de tijd mee. Dat is ook democratie.
  • Ivan Smissen

    5 maanden geleden
    En wat is het probleem? Hij is een bekwame, intelligente en welbespraakte politicus, die destijds onfatsoenlijk hard is aangepakt. Mogen 85-jarigen dan geen vertegenwoordiging hebben in de politieke instellingen? Hij zal het misschien wel beter doen dan de huidige generatie.
  • Willy Masson

    5 maanden geleden
    Dat is de fameuze progressieve vernieuwing 🤣🤣🤣🤣🤣
  • yvan hofmans

    5 maanden geleden
    Misschien kunnen ze bij vooruit een plakboek beginnen aanleggen met de oude en jonge clubleden die moesten aftreden. Is dat nu vooruit of achteruit ??
  • jos De Decker

    5 maanden geleden
    Toen die oude rotten nog aan de macht waren hadden wij het veel beter. Die jonge generatie van nu trekt op niets en maakt alles kapot, vooral alles wat sociaal en publieke dienstverlening betreft zijn we sterk achteruitgegaan.