Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts haalt uit naar Camille.
Volledig scherm
Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts haalt uit naar Camille. © Camille Dhont

Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts haalt uit naar Camille: “Doe NIET wat je hier ziet in de videoclip”

showbizzVlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (53) haalt op sociale media uit naar zangeres Camille Dhont (22). In haar nieuwe videoclip van ‘Ademnood’ haalt ze een puppy van onder de kerstboom. “Blijf vooral meezingen met Camille, maar doe NIET wat je hier ziet in de videoclip”, klinkt het bij Weyts.

133 reacties

  • Patrick Beckers

    4 maanden geleden
    Ik heb zelf een hond, maar als je zeker weet dat het beestje goed terecht komt moet het zeker kunnen. Gezond verstand gebruiken voor degene die cadeau geeft. wij hebben onze schoonzus dit cadeau gedaan en ze heeft er 13 jaar van genoten heerlijk toch. Hij heeft een dikke goudedenmand gehad. Mooiste cadeau ooit. Voor je kind kan het ook met jouw hulp en goede afspraken leren de kinderen ook wat verantwoordelijk is.
  • Ruth Engels

    4 maanden geleden
    Ik schrik hier écht van, dat een artiest met grote aanhang van jonge kinderen, zulke cadeaus voorstelt voor Kerst. Je spreekt hier wel over LEVENDE wezens, geen pop die je na een maand in een hoekje smijt! Het asiel zit overvol met die beestjes die als ‘oh zo schattige puppy’ als kerstgeschenk wordt gegevens om vervolgens gedumpt te worden een paar maanden later omdat het toch niet écht zo goed uitkomt zo’n hond die intussen volgroeid is en veel zorg en aandacht vraagt. Shame on you Camille!!
  • Roger Kerhove

    5 maanden geleden
    Als Ben Weyts zo begaan is met zijn dierenwelzijn , zou hij beter het vuurwerk afsteken op nieuwjaar aan banden leggen. Dit is een fictie promo film als je daar begint over te vitten , dan moet ook alle geweld en actiefilms weren van het scherm . Hij kan zich beter bezighouden met dringende zaken.
  • Peggie Van Audenhove

    5 maanden geleden
    Inderdaad hier is niet goed over nagedacht door haar management, Camille haar fanbasis bestaat uit heel jonge kinderen. Zij krijgen hier een boodschap mee dat het ok is om een pup in huis te nemen 'als Kerstkadootje'. Het adopteren van een asieldier is een veel mooier kado dan een pup uit de broodfok! Camille heeft tov haar extreem jonge fans wel degelijk een voorbeeldfunctie te vervullen, dus groot gelijk mr Weyts.
  • Martine Verack

    5 maanden geleden
    Minister heeft gelijk dieren zijn geen speelgoed. er zitten al genoeg sukkelaars in asiel de schuld van mensen het is mooi als ze klein zijn maar dan! moeten ze niet meer hebben of dumpen of mishandelen België moeten ze meer kijken voor dieren die worden mishandeld.