Koninklijke kerstkaart doet wenkbrauwen fronsen: “Mist prins Louis middelvinger?”

Fans van het Britse koningshuis kijken ieder jaar uit naar de nieuwe kerstkaarten van de koninklijke familie. Die van de Britse prins William (41) en prinses Kate (41) doet wel de wenkbrauwen fronsen. Want wie goed kijkt, zal zien dat de middelvinger aan de linkerhand van prins Louis (5) lijkt te ontbreken. En dat is niet het enige wat de aandacht trekt.

tg

“Wat is er gebeurd met de middelvinger van prins Louis?”, vragen aandachtige fans zich af nadat het paleis dit weekend de foto van de kerstkaart van William en Kate verspreidde. Wie de foto goed bekijkt, zal inderdaad merken dat het wel lijkt alsof prins Louis geen middelvinger heeft aan zijn linkerhand.

En het is niet het enige wat in de Britse media wordt besproken. De linkerhand van prinses Charlotte (8) lijkt ook te lang. Nog anderen vragen zich af “waarom het rechterbeen van Louis zo gezwollen is”.

“De vinger van prins Louis ontbreekt, en ze hebben ook het been van iemand anders op het zijne gefotoshopt”, reageerde iemand. Iemand anders vroeg: “Zijn de kinderen van prins William überhaupt echt of zijn ze nep? Waarom heeft Louis geen vinger, en kijk naar Louis’ been? Beide benen lijken niet op elkaar.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Elk jaar deelt de koninklijke familie de kerstkaarten van dat jaar via sociale media. Vorig jaar deelden William en Catherine hun kerstgroeten met een zomerse foto, maar dit jaar kozen ze voor een familieportret in zwart-wit. Het koppel staat met de twee prinsen George en Louis rondom prinses Charlotte, die op een stoel zit. “Onze familiekerstkaart voor 2023”, schreven William en Kate. De foto voor de kaart is gemaakt door fotograaf Josh Shinner. De foto is mooi, maar de bewerking kon dus precies wel iets beter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER