Man in levensgevaar na steekpartij in Rivierenhof: slachtoffer meerdere keren in buik geraakt, politie stelt perimeter in

Deurne -

Aan de Cornelissenlaan in Deurne, vlak bij het kasteel Sterckshof in het Rivierenhof, is dinsdagavond een man neergestoken. Het slachtoffer is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een perimeter ingesteld.

jtp sare

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de Cornelissenlaan is nog erg onduidelijk. De politie trof ter plaatse een man aan met ernstige verwondingen. Volgens onze informatie zou de man verschillende keren in buik gestoken zijn. “Het slachtoffer is na verzorging ter plaatse met levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

De politie heeft een veiligheidsperimeter ingesteld, ook om eventuele sporen te vrijwaren. “Het gerechtelijk lab komt ter plaatse voor verder onderzoek”, aldus Bruyns. Volgens de eerste informatie sloeg de dader na de steekpartij op de vlucht. De politie is een onderzoek gestart.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer