Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Controverse aan universiteit: bonuspunt op examen als studenten lezing van Elio Di Rupo bijwonen

In een e-mail aan studenten heeft een professor economie van de universiteit van Bergen een bonuspunt op het examen beloofd als ze een lezing bijwonen van Elio Di Rupo (PS). Dat onthult ‘Sudinfo’.

22 reacties

  • Gerry Cle

    5 maanden geleden
    Is het echt nodig om Waalse studenten economie te belonen om een lezing bij te wonen over het herstel van de Waalse economie? Dat er politieke bedoelingen achter zouden zitten betwijfel ik. Di Rupo komt als minister president van Wallonië en niet als PS politicus.
  • Filipo Deblaere

    5 maanden geleden
    Extra punt hoeft zeker niet, de studenten zouden uit zichzelf moeten gaan als deze lezing relevant is voor hun studierichting. Krijgen ze ook een extra studiepunt als Bart Dewever zijn nieuwe lijst gaat voorstellen in Wallonië?
  • Hubert Vanmechelen

    5 maanden geleden
    Een nieuwe trend. Volg lezingen en verzamel bonuspunten zodat je niet meer hoeft te studeren voor een diploma. 🤭
  • Julien Cuypers

    5 maanden geleden
    Dat universiteiten de laatste jaren zich meer en meer moeien met politiek is ongezien en totaal buiten hun takenpakket. Men probeert hierbij de studenten persoonlijke keuzes op te dringen en hen serieus te manipuleren in een bepaalde richting. Is het nog niet genoeg dat we deze manipulaties elke dag in de media zien?
  • birgit van de velde

    5 maanden geleden
    Dat lijkt mij een rare regel. Er zijn toch nog niet-politiekers die bezig zijn met die 'Voortgang vh Waalse herstelplan'. Als het alleen het 'rooie strikje' is die met dat plan bezig is stel ik mij serieus vragen.